Hendes Majestæt Dronningen besøger Generationernes Hus fredag eftermiddag. Hun kommer til at opleve et hus fyldt med liv på tværs af alle de generationer, som bor der.

Ved ankomsten vil der være gang i træningen uden for huset med et stort hold entusiastiske udøvere.

Dronningen kommer også til at opleve musik og dans i den store multisal for børn fra børnehaven i huset og ældre beboere fra plejehjemmet og plejeboligerne.

Rundvisningen går også forbi et af de store kunstværker, som er en integreret del af huset, træskulpturen. En skulptur, som snor sig 17 meter op gennem huset og bl.a. bruges som mødested og siddepladser til en sludder for husets beboere.

Besøget afsluttes ved værkstedsbordet, hvor både store og små har gang i kreative projekter.

Om Generationernes Hus
Huset har to boligformer: Bofællesskab og nabofællesskab. Her er boliger til studerende, ældreboliger, familieboliger og plejehjem. Huset rummer også en daginstitution, en café, som er åben for både beboere og udefrakommende og en sundhedsklinik.

Som beboer har man mulighed for at bruge de mange fælles faciliteter som huset byder på, så som træningsrum, frisørsalon, gamerrum, værksted, orangeri, gæsteværelser og mange andre ting.

Der arrangeres jævnligt fællesspisninger, der er en kaffeklub, filmaftener og mange andre aktiviteter.

Visionen med huset er blandt andet at tilbyde fællesskab og samvær på tværs af generationer og udvikle vores forståelse for hinandens forskelligheder. Huset blev indviet i 2021.

Generationernes hus er et samarbejde mellem ´Sundhed og Omsorg, Børn & Unge, Sociale Forhold og Beskæftigelse og Brabrand boligforening.